Mette Kathrine, torsdag d 28. sept.

Mette Kathrine – folkemusiker, komponist og fortæller

Folkemusikkens betydning

Torsdag d 28 sept kl 19 – 21­

Sted Åby Bibliotek. Billetter kan købes på bibliotekets hjemmeside

Mette Kathrine blev i 2016 udnævnt til rigsspillemand og har en lang, levende baggrund for at fortælle om, hvordan folkemusikken har udviklet sig i Danmark. Hun har researchet omkring legendariske spillemænd og fortæller et væld af historier om, hvordan folkemusikken har forenet landsbyer, bygget bro mellem generationer og skabt livsglæde og kontakter mellem stridende parter. Fra før facebook var forsamlingshuset og fysisk kontakt var en naturlig del af det sociale liv, fortæller Mette Kathrine om, hvordan spillemandsmusikken har bredt sig og stadig skaber nye traditioner ude i verden. Hun har modtaget mange priser og spiller i mange sammenhænge, så glæd dig til en spændende aften, krydret med musikalske indslag og anekdoter.

 

Pris 50 kr. inkl. kaffe.

Arrangeret af Åby Bibliotek og Åby Biblioteks Venner

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*