VINSMAGNING 25 OKTOBER

VINSMAGNING OG DELIKATESSER FRA SYDFRANKRING

ONSDAG DEN 25. OKTOBER 2017 KL 19 – 22 i Kulturhuset Silkeborgvej 242

Vi har allieret os med Cheri og Gert Rasmussen som driver et lille hotel i byen Axat i Sydfrankrig. Der vil være smagsprøver på områdets mange mousserende og hvide og røde vine. Hertil serveres delikatesser som Gert kreerer mens Cheri fortæller og viser billeder om Languedoc-Roussillon området. I løbet af årene har parret fået kontakt med områdets vinbønder og landmænd og det vil være muligt at købe/bestille nogle af vinene og stedets madvarer.

Mød op til en anderledes vinaften med et dansk/fransk par som sprang ud i eventyret og købte et lille hotel og fik kontakt til de lokale landmænd og nu kan fortælle om området store potentiale indenfor vin og gastronomi.

Pris 280 kr som betales hos Gissel Møbler eller mobelpay 2481 5559 ( Poul fra bibvenner )

På grund af arrangementets omfang afholdes det i Kulturhuset på Silkeborgvej

vores oprindelige arrangement fra fredag d 27/10 herunder udskydes

GODE VINE TIL EN HÅRD VINTER

FREDAG D ?KL 19 – 21 I SALEN PÅ BIBLIOTEKET

Vinteren står for døren og det er med at ruste sig med hvilke rødvine der er gode at have i nærheden, når kulde, regn og sne slår mod ruden. Med fokus på Portugal og Italien vil vi sammenligne vinene med, hvad man ellers kan få i den store vinverden. Vi forsøger også at komme ind på nye tendenser i vinproduktionen. Dertil serverer vi lidt tapas og andet mundgodt på en sanselig og videnskabelig aften i godt selskab. Pris 120 kr som kan købes hos Gissel Møbler. Begrænset antal deltagere.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*