LØRDAGSMATINE MED LAST TRAIN lørdag d 10. marts

LØRDAGSMATINE fri entre

Lørdag den 10. marts, kl. 14-16

i Kulturhus 8230

Last Train er navnet på et Aarhus partyband med stor lyd. Rock’n roll for fuld skrue fra start til slut…..men vi kan også andet! På det seneste har vi prøvet kræfter med helt andre ting, nemlig de bløde, lækre sange, som vi ikke spiller så tit – lidt mere unplugged – lidt mindre pigtråd. Last Train består af Morten Overlade vokal, akustisk guitar og elguitar. Ib Wulff elguitar. Britt Overlade vokal, percussion. Mette Aaen vokal, bas. Flemming Andersen trommer, cahon, percussion. Morten, Britt og Mette leverer flotte vokalarrangementer i herlige numre, som de fleste kender og kan synge med på.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*