Åby Bibliotek fejrer de nye lofter og lyset!

Det blev noget af en festdag. Masser af kaffe og rundstykker, fastelavnsboller og taler af både leder af biblioteket Bente Kjærgaard og formand for biblioteksvennerne Torben Haugaard. Personalet havde travlt men formåede at vise overskud og elegance. Her ses Katrine i en flot kjole, parat til at servicere ved Borgerservice….!

Åby Bibliotek fejrer de nye lofter og lyset!

Vi fejrer åbningen af ”den nye indgang” lørdag den 19. januar kl. 10, hvor Åby Biblioteks Venner byder på kaffe og rundstykker. Kom og se lokalet og få en snak med personalet og Bibvennerne. Biblioteket er åbent som altid om lørdagen fra kl. 10-14.

Efter at brugerne gennem længere tid har skullet gå ud og ind af flere indgange på Åby Bibliotek for at finde og aflevere bøger, er den ”gamle” indgang igen åben fra lørdag den 19. januar 2019. Der er sat nye lofter og nye lamper op i reception, så det er blevet et meget lyst og venligt rum. Der renoveres stadig i personaleafdelingen, uden at dette dog påvirker brugerne.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*