JULEMARKED 28-29/11 2020. Er desværre aflyst p.gr.a Corona restriktionerne

JULEMARKED I ÅBYHØJ PÅ ELVÆRKET LØRDAG D. 28 OG SØNDAG D. 29 NOVEMBER KL.10 TIL 16.

Julemarkedet i Åbyhøj er aflyst p.gr.a. Corona restriktionerne.

Julemarkedet i Åbyhøj afvikles altid den sidste weekend i november lørdag/søndag på Elværket, arrangeres af Åby Biblioteks Venner og Elværket.

Der er plads til 22 boder og der er en cafe, gratis entre og god stemning. Man kan søge om en bodplads 1 eller 2 dage. Julemarkedets arbejdsgruppe udvælger bodholderne, ud fra høj kvalitet, kunsthåndværk og mangfoldighed.

En bod består af: et bord på 80 cm x 125 cm. Bordet står ca.100 cm fra ydervæggen. Afstand mellem bordene er 75 cm der må gerne udstilles ved den ene side af bordet, men sådan at den også kan bruges til ind og udgang til boden. Foran bordet og ind i lokalet må man benytte max 50 cm.

Det vil sige at arealet på en bod max er 190 cm i bredden og 230 cm i dybden.

Der er også mulighed for at søge om en bod udenfor.

OBS: Firmaer med CVR-nr kan ikke få en bod på julemarkedet.

Ansøgning sendes til  bibvenner@gmail.com med oplysning om:

Navn, adresse, mail adresse, mobil nummer, beskrivelse og foto af kunsthåndværket/varerne som du ønsker at sælge. Skriv om du ønsker en bod lørdag, søndag eller begge dage. Ansøgningsfrist er 9.8. 2020 kl. 23.59. Alle ansøger får besked om de har fået en bod eller ej sidst i uge 33. Der laves en afbudsliste hvis der er flere ansøgninger end der er boder til. For at få en bodplads skal man have betalt medlemskab af Åby Biblioteks Venner eller Elværket senest d.1/9. En bod koster 1 dag 150 kr. 2 dage 300 kr.

Arbejdsgruppen bag julemarkedet består af:
Kurt Dam Jensen, Pia Haslund, Inge Houman, Poul Helge Andersen, Bente Gjøske, Lisbeth Wolf og Finn Nielsen.

2 Comments on JULEMARKED 28-29/11 2020. Er desværre aflyst p.gr.a Corona restriktionerne

  1. Jeg vil gerne ansøge om en bod.
    Jeg har muffedisser/ pandebånd/ pulsvarmere/ julesokker / huer / engle mm. Desuden har jeg skrevet og illustreret 2 forskellige julekalenderbøger.
    Hilsen Hanne

    • Hej Hanne.
      Som det fremgår af opslaget vedr. Julemarkedet i Åbyhøj her på siden skulle du have sendt ansøgningen til bibvenner@gmail.com ansøgningsfristen var 9/8, du har indsendt 18/8. Du kan derfor ikke få en bod på vores julemarked i år. Vh arbejdsgruppen.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*