Kaare Norge i Åbyhøj Kirke d. 5 november kl.19.

Med sit solospil har Kaare Norge nu igennem flere årtier tryllebundet publikum, høj som lav i alle aldre. Dette har gjort Kaare Norge til en eftertragtet instrumentalist, som mestrer at spænde sit repertoire fra de helt store komponister som Bach, Mozart, Chopin, til de mere folkelige melodier fra nær og fjern, over til de store populære navne som The Beatles og Led Zeppelin, for bare at nævne nogle få eksempler. På repertoiret i år er: Bach, Mozart, Chopin, Carl Nielsen, Evert Taube, nordiske folkemelodier, The Beatles og Kaare Norge m.fl. Det anmelderoste album ”The Song The Melody – Carl Nielsen”, med Kaares egne soloarrangementer af 14 Carl Nielsen-sange, er hans seneste album (2015). ”Med sin udprægede indlevelsesevne og sine egen vellykkede arrangementer af Carl Nielsens melodier gør Kaare Norge med sit nye album en af Danmarks største komponister stor ære.” – Rachel Einarsson, Jyllands-Posten. ”Man vil ikke finde nogen fyrige tekniske udskejelser her (selv om fremførelsen hele vejen igennem er en sand stjernepræstation); stemningen er tværtimod i høj grad melodisk og ophøjet med kun stedvise strejftog ind i lidt mørkere, komtemplative afkroge. Dette er spirituel musik; roligt opløftende, i sandhed helende for sjælen, smukt spillet og tidløst.” – Blair Jackson, Classical Guitar Magazine (oversættelse: Bente H. Gyldensted).

Billetter via place2book:           http://kortlink.dk/yt92

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*