Åbyhøj Kulturuge 40.

OBS: Kulturugen varer fra fredag den 28. Sept til søndag den 6 oktober

Åbyhøj Kulturuge Vil du være med til at sætte dit kulturelle fodaftryk i Åbyhøj, så er uge 40 en glimrende anledning til at vise, hvad du brænder og interesserer dig for. Sammen skaber vi i år trædestenene til det, som forhåbentlig bliver en tilbagevendende kulturel begivenhed lige midt i dit Åbyhøj. Vi forestiller os, at ugen byder på aktiviteter fra foreninger, netværk private – ja, alle typer af aktører i Åbyhøj, som gerne vil dele en kulturel interesse med os andre. De forskellige aktører står selv for økonomien omkring deres aktivitet. Aktiviteterne foregår i Åby Park, på Elværket, Biblioteket, Sognegården og mange andre steder, scener og platforme i Åbyhøj. OM KULTURUDVALGET Kulturudvalgets medlemmer er repræsentanter fra Åby sogn, menighedsrådet, Åby Biblioteks Venner og Elværket. Ideen med oprettelsen af dette udvalg har været at skabe en mulighed for at styrke det kulturelle samarbejde i Åbyhøj. Vi har på vores møder bl.a. arbejdet med ideen om at udvikle en kulturuge i Åbyhøj i uge 40 – og nu sker det! VIL DU BIDRAGE TIL KULTURUGEN? Hvis du synes, at det lyder spændende at være aktør i forbindelse med kulturugen, kan du henvende dig på mail: kulturaaby@gmail.com

De bedste hilsner Kulturudvalget

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*