Kulturhuset lukker

Kulturhus 8230 i Åbyhøj skal til at lukke og give plads til en parkeringsplads til det nye Netto. Det er vemodigt at dette hus, som har betydet så meget for det lokale foreningsliv, skal jævnes med jorden. Men netop betydningen fortjener at blive fejret og derfor vil Åby Biblioteks Venner gerne invitere til ÅBEN LUKKEFEST! Det sker

lørdag den 6 marts klokken 13 til 17,

hvor der vil være taler, musik og underholdning. Alle er velkomne og der vil være udstillinger og fotos over nogle af de arrangementer, der har været afholdt i kulturhuset Slå et slag omkring huset på din lørdagstur, kom ind og hør lidt musik til en kop kaffe eller en øl. Det skal nok blive hyggeligt 😉

Vi glæder os til at se mange gode venner
kærlig hilsen
Åby Biblioteks Venner
Ja tænk sig, det har været et sødt lille familiehus engang……

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*