Bliv medlem/ KONTIGENT

Medlemskab af Åby Biblioteks Venner koster 125,- kr pr. år.
Medlemskab er for husstanden og giver ret til adgang/rabatpris for dig + 1 ledsager.
Kontingent indbetales i januar måned.

Kontakt til Åby Biblioteks venner: bibvenner@gmail.com

Du har følgende muligheder:

  1. Via Mobil Pay 804162 oplys navn, adresse, mailadresse, tlf, ved indmeldelse.
  2. Betaling via netbank, Arbejdernes Landsbank til kontonummer 5394 0248744..

Privatlivspolitik

Aaby Biblioteks Venner indsamler og behandler personoplysninger om foreningens medlemmer.

Der indsamles udelukkende ikke-personfølsomme oplysninger, såsom kontaktoplysninger (navn, adresse, telefonnummer, mail-adresse) samt oplysninger om kontingentbetalinger som grundlag for opretholdelse af medlemskab.

Der indsamles og behandles kun data i det omfang, det er tilstrækkeligt og nødvendigt i forhold til foreningens formål og virke, herunder udsendelse af nyhedsbreve samt annoncering af arrangementer. De indsamlede personoplysninger udleveres ikke til tredjepart.

De indsamlede og behandlede personoplysninger bliver løbende kontrolleret og ajourført.

Indmeldelse i foreningen betragtes som samtykke til, at foreningen registrerer og behandler de for medlemskabets opretholdelse og virke nødvendige oplysninger. Ethvert medlem kan til enhver tid tilbagekalde sit samtykke.

De, der har oplysninger registreret hos foreningen, kan til enhver tid få adgang til og indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om den pågældende.

De, der har oplysninger registreret hos foreningen, kan til enhver tid få rettet, slettet eller begrænset behandlingen af de pågældendes data.

Når formålet med registreringen og behandlingen af specifikke data ikke længere er til stede, fx ved et medlems aktive udmeldelse af foreningen, vil de pågældende data blive slettet hos foreningen.