Vinklubben

 

seneste arrangementer:

TEMA: LETTE RØDVINE

Lette rødvine til den lyse tid

FREDAG D 28 APRIL KL 19 – 21

Vi nærmer os sommeren og for os, der elsker rødvin hele året, kan det være svært at finde de lette og saftige rødvine. Vi prøver os frem og smager hvad verden kan byde på af elegante vine med charme og finesse. Her til hører lidt tapas og andet som giver hygge på terrassen en lun sommeraften.

PRIS 120 KR SOM KØBES HOS GISSEL MØBLER, BEGRÆNSET TILMELDING

 

LETRØDVIN

SPANSK VINSMAGNING

Fredag den 3. Marts kl 19-21 på Åby bibliotek 

Mange forbinder ikke Spanien med et spændende vinland. Men der er sket meget de sidste årtier og Spanien er på vej frem med vine, der matcher de store fra de klassiske vinlande. Lad os smage på de nyeste årgange og se om tendensen holder, vi smager også lidt brød og tapas så forvent et par hyggelige timer. Pris 120 kr som betales hos Gissel Møbler. Begrænset tilmelding

forrige VINSMAGNING var FREDAG DEN 28. OKTOBER KL 19 på Åby Bibliotek

TEMA: RØDVIN FRA FORSKELLIGE KONTINENTER

 

og her fra endnu forrige vinsmagning: TYSKE VINE

tyske vine

Her er de tyske vine vi smagte fredag d. 10. juni

Fra venstre mod højre

Louis Dry Risling fra Vinkyperen—–75 kr

Mepmer, Grauburgunder………….80 kr

Sonnenhof, grauburgunder, Park Wine……..150 kr

Sonnenhof, pinot noir, Park wine…………150 kr

Katrin Wind, Rotwein, VinDanmark…….160 kr

Nett Hölle, Blauburgunder, Avantgarde  130 kr også fra VinDanmark

De 2 sidste vine fra VinDanmark var dem, der nød stort beundring, men alle vinene var gode, saftige og tydelige beviser på at tysk vin er helt på højde med de store vinlande, – selv hvad angår de røde vine…!

Kære BibVinVenner

SOM LOVET, holder vi vinsmagning i TYSK VIN. Det bliver fredag d 10 juni kl 19-21 på Åby Bibliotek.
Det bliver spændende at se om de mere skeptiske typer må bøje sig i støvet for det kvalitetsløft som vinene fra Tyskland har gennemgået i de seneste årtier. Jeg regner med at vi også tager et par hvidvine med, men ellers bliver det rødvin. Hvis nogen kender til en vin som vil passe ind i smagningen, må de meget gerne sende et hint om det.
I det hele taget må folk gerne melde tilbage her på mailen om de kan komme d 10/6, da jeg er usikker på om vi når at udgive et medlemsblad inden….

Mange vinlige hilsner
Poul

PS. Jeg medsende lige foto af sidste vinsmagning. Skriv tilbage hvis der er een I vil vide mere om…

ukendt

vin

I vinklubben har vi haft mange forskellige temaer og vi forsøger at komme rundt i verden og smage på de vine, der er karakteristiske for enten land, druetype eller de enkelte områder og producenter. Det er mest rødvine og vi “blindsmager 6/7 stykker og nyder dem derefter til lidt tapas; ost, pølse, pate, brød og lidt delikatesser. Prisen er 120 kr og det rækker lige til en sanselig og videnskabelig aften hvor vi udforsker vinens glæder og sammenligner det med livets store spørgsmål i øvrigt……